Fizetési feltételek

Általános fizetési feltételek


Az MZ-B az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb, ezért igyekszünk a legjobb szolgáltatást nyújtani.

Ha a sérült vagy más alkatrészeket kapott, mint amit megrendelt, küldjük a megfelelőt vagy azonnal visszafizetjük a pénzt.

Mint fogyasztónak joga van a szerződéstől 8 napon belül indoklás nélkül elállni számla ellenében. A mozgó alkatrészekre 12 hónap garanciát vállalunk.

Fizetés PayPal-on keresztül

Kérdés: Mi az a PayPal?

Válasz: A PayPal a világ legtöbbet használt fizetési eszköze. Ha regisztrált a PayPal-on, akkor hitelkártyával történő fizetés az ön számára teljesen ingyenes. A legtöbb online áruház a PayPal-t használja.

Kérdés: Hogyan működik az MZ-B-nél a PayPal?

Válasz: A rendelési űrlapon válassza ki a PayPal-t, mint fizetési opciót. Miután megkapta az ajánlatunkat, és a rendelés általunk vissza is lett igazolva, akkor kapni fog egy PayPal linket, amely tartalmazza majd a visszaigazolás összegét. Ezután kövesse a PayPal utasításításait. Miután megtörtént a kifizetés, azonnal küldjük az alkatrészeket. Ez így nagyon egyszerű és gyors.

Kérdés: Hogyan tudom használni a PayPal-t?

Válasz: Itt kell regisztrálni a PayPal-ra.

További információért kérjük látogasson el paypal.com oldalára!

Fizetés átutalással


Ha átutalással szeretne fizetni, kérjük a megrendelőlapon válassza az átutalás opciót. Miután megkapta árajánlatunkat, és azt meg is erősítetettük, kérjük utalni a pénzt a következő számlaszámra:

Cég neve: EBUY KFT.

Cég címe: 1239 Budapest, Ócsai út 4. 1 Emelet / 29

Bank: CIB Bank Zrt.

Bankszámlaszám: 10700725-49081406-51100005

Swift: CIBHHUHB

Utánvét


Utánvét a fizetés legegyszerűbb, de a legdrágább módja. Miután megerősítette ajánlatunkat, akkor azonnal küldjük a megrendelt motorkerékpár alkatrészekeket.

A csomagot átvételkor kell fizetni az adott szállítonak. (ezért kérjük, tartson magánál elég pénzt a csomag kiegyenlítésére - ha ezt az opciót választja).

A COD ára 500 FT (27% ÁFA-t nem tartalmazza).

Más fizetési módok


Ha a hitelkártyával történő fizetés szeretnék választani, akkor lásd a fenti "PayPal fizetési opciót". PayPal elfogadja, Master Card, Visa, American Express hitelkártyákat.

Nincs készpénzes fizetés

Szállítás


A belföldi szállítás DPD-vel és Postával történik. Az átlagos szállítási idő 1-2 munkanap.

A szállítási költségeket itt találja meg.

Egyéb kérdés?

Kérjük, ha bármilyen kérdése van nyugodtan tegye fel! A lehető leghamarabb válaszolunk.